NEWS

Valtellina Est Europa: mișcare autostradală

Se dezvoltă într-o manieră deosebit de pozitivă activitatea societății noastre românești în ceea ce privește lucrările autostradale.

 

Creșterea și modernizarea tehnologică a rețelei de autostradale românești, care a prins vitalitate odată cu recuperarea economică generală la nivel național, au implicat și Valtellina Est Europa în diverse șantiere și cereri de lucrări de infrastructură.
În mod special sunt importante lucrările pentru societatea ICM SpA referitoare la autostrada Brașov – Tîrgu Mureș – Cluj – Oradea. Echipele noastre de lucru vor continua să fie ocupate și în următoarele luni pe lotul de autostradă A32 de la Cluj vest (Gilău) – Mihăeiești pe o distanță totală de 17 kilometri. Această lucrare specifică implică proiectarea și realizarea relocării rețelelor de canalizare și telecomunicații. Tot pe lotul menționat mai sus, echipele noastre au fost desemnate și pentru lucrarea de proiectare și realizare a infrastructurilor aferente locurilor rezervate parcărilor pentru vehicule. Amintim că pentru Valtellina Est Europa acest tip de lucrări nu sunt o noutate, dar fac parte dintr-o experiență operațională care situează infrastructurile pentru rețelele autostradale printre cele mai interesante perspective de business, în special pentru piața românească. Tot din acest punct de vedere este importantă colaborarea deschisă și cu societatea Salini – Impregilo, unul dintre cei mai calificați big constructor din Italia ce activează și în Europa de Est. În cazul specific activitatea prevăzută este cea aferentă realizării instalațiilor de iluminat autostradal. O dovadă în plus a creditului pe care Valtellina Est Europa îl maturizează față de majorii player de pe piața din România.